Det er ikke en eneste psykiater i 65 prosent av de

Landsbygdsområder har de høyeste selvmordssatsene og færre psykiske helsepersonell

canada goose dame I dagene og ukene etter selvmordene til kjendiskokken Anthony Bourdain og handbagdesigneren Kate Spade, oppfordret et kor av sosiale medier brukere folk med depresjon til ikke å være ‘redd’ for å be om hjelp. canada goose dame

canada goose jakke herre Men for de fleste amerikanere er frykt ikke det som står i veien for terapi. Det har ingen som skal vende seg til. canada goose jakke herre

canada goose outlet Dette var tilfelle for Sue, 57, som brukte over 30 år på å prøve å få effektiv behandling for bipolar lidelse, depresjon, angst og personlighetsforstyrrelse. canada goose outlet

canada goose victoria I mange år, da Sue følte seg et stort angstangrep som kom på, ble hun panikk. Hun ville ta tak i nøklene, bolt ut døren og frantisk søke etter hjelp. I landlige Nebraska betydde det ofte å gå opptil to miles til nærmeste nabo s hus eller nødrom, noen ganger i midten av Canada. canada goose victoria

canada goose norge Sue anslår at hun har vært i krisesituasjonen i krise ca. 30 ganger. Medarbeiderne på de lokale sykehusene besøkte hun vanligvis ikke for å behandle canada-goose-jakker henne, og ville vanligvis sende henne hjem om noen timer. canada goose norge

Likevel, bare å ha noen anmeldelser fortelle henne at hun ville ha det bra var nok av et insentiv for Sue Canada å returnere til ER da hennes angst ble for mye å bære. ‘Jeg endte opp med å bli utgitt og gikk tilbake til tilstanden jeg var i, sa hun. ‘Jeg ville gjøre det igjen omtrent en måned senere.’

canada goose salg Hvis du er i New York, Chicago, San Francisco, Houston, vil du få de beste psykiatriske tjenester vi har å tilby. Hvis du er i noen av disse landsbygdene, vant du det. Det er ikke en eneste psykiater i 65 prosent av de ikke-metropolske fylkene, og nesten halvparten av disse fylkene har ikke en psykolog, ifølge en rapport fra American Journal of Preventive Medicine utgitt denne måneden. Pasienter som Sue, som er desperate for omsorg, vil ofte bli overbelastede beredskapsrom, som ofte ikke har systemer for å hjelpe mennesker med psykiske problemer. canada goose salg

canada goose victoria parka ‘Personer med psykisk lidelse vil presentere seg i ER fordi de ikke vet hva de skal gjøre,’ sa Stephanie Knight, en lisensiert uavhengig psykisk helsepersonell og administrerende direktør ved Fillmore County Hospital i Genève, Nebraska. canada goose victoria parka

canada goose jakker herre Men selv når et landsområde har noen psykiske helsepersonell, kan de vanligvis ikke ta imot hele befolkningens behov. Mange innbyggere er uforsikrede eller underforsikrede, og kan ikke ha råd til regelmessig behandling. Innbyggere må kanskje reise dusinvis av miles for å komme til nærmeste by hvor en terapeut jobber og kanskje ikke ha tilgang til transport. Noen terapeuter har uregelmessig kontorstid og kan bare besøke byen noen dager i måneden. Inkonsekvensen kan være avskrekkende for pasientene. canada goose jakker herre

Slik var tilfellet med Ann, 72, som bor på Kreta, Nebraska. Hun har stor depressiv lidelse og forsøkt selvmord for syv år siden. Hun virkelig likte å se en lokal terapeut, men terapeuten bare kom til byen hennes en gang i måneden.

canada goose jakker dame ‘Det var så sjeldent,’ sa Ann. ‘Etter noen uker tror jeg:’ Hvorfor gå tilbake? ‘ Det var ingen fart. ‘ canada goose jakker dame

canada goose Landsbygdsområder har de høyeste selvmordsratene, i henhold til sentrene for sykdomskontroll og forebygging, samt en høy konsentrasjon av veteraner som opplever høyere selvmord enn nonveterans. canada goose

canada goose jakke ‘Hvis jeg gikk og så på alle disse lokalsamfunnene, vil jeg finne mange sosialt isolerte mennesker. Det er Canada Goose outlet 80 av nesten like dødelig på deg som røyking,’ sa Manderscheid. ‘Når du setter alt sammen, er landdistrikter et ganske risikabelt sted for å være i fare for selvmord.’ canada goose jakke

canada goose trillium Ikke nok folk går inn i psykisk helsefelt, og de i feltet er aldrende, sa Manderscheid. De som forfølger karriere i canada goose outlet mental helse, finner vanligvis jobber i større byer. canada goose trillium

‘Historisk har mental helse vært en urbane disiplin,’ tilføyet Manderscheid. ‘Hvis du er i New York, Chicago, San Francisco, Houston, vil noen av våre store områder få de beste psykiatriske tjenester vi har å tilby. Hvis du er i noen av disse landsbygdene, vant du ‘t. Det er like enkelt som det. ‘

Mens noen regjeringens insentivprogrammer bidrar til å tilbakebetale studielånene uten terapeuter som jobber i underbevarede områder, holder mange fagfolk ikke seg når de har betalt sine gjeld, sa Knight.

Manderscheid sa bedre telehealth programmer, som tillater pasienter å ringe eller videochat med terapeuter i byer, er en potensiell løsning. Å oppmuntre unge fra landområder til å gå inn i psykisk helsefelt kan også hjelpe.

canada goose herre ‘Vi må begynne å rekruttere noen av våre leverandører fra disse landsbygda, og jobbe med folk i videregående skoler og høyskoler,’ sa han. ‘De er mest sannsynlig å gå tilbake. De har en takknemlighet for rurality og bor i landlige samfunn.’ canada goose herre

Knight, 35, vokste opp i landlige Nebraska og kjempet for å få tilgang til psykisk helse som tenåring. Knight sa om en håndfull psykiater tjene landlige Nebraska. Staten deltok ikke i Medicaid-utvidelsen i 2013, noe som ville ha utvidet dekning til Canada til 80.000 innbyggere.

Når Knight og andre sykehuspersonale begynte å legge grunnlaget for terapiprogrammet på Fillmore County Hospital i Canada, var det ett atferdshelsevesen i Genève, betjent av terapeuter som roterte gjennom byen og andre deler av staten.

Programmet på Fillmore begynte med bare Ridder og en varebil for å bringe pasienter til sykehuset. (De skjønte at for å få tilgang til pasientene i størst behov, måtte de gå ut til gårdene og landsbygda for å nå dem.)

Nå er det aresix terapeuter, hvorav de fleste vokste opp i landlige områder. En lege skriver en ordre for pasienter som er eldre og kan ikke lenger kjøre eller som er i funksjonshemming og ikke har råd til transport.

Ann er en av gruppemedlemmene, og hun bor ca 80 miles unna sykehuset. Canada Goose outlet-salg tre timers rundtur er vanskelig på ryggen, så hun deltar bare en gang i uken, selv om legen hennes anbefalte at hun får behandling minst tre ganger i uken.

I 2013, som svar på selvmord, overdose tilfeller og forespørsler fra autentiske fellesskapsmedlemmer, utvidet Fillmore sin helsetilbud og begynte å bygge sin pasientprogram.

canada goose jakke dame I siste måned så sykehuset 111 pasienter med psykiske helsebehov, ikke inkludert personer som bare blir overvåket for medisinering. I april hadde det 39 nye henvisninger, et ‘astronomisk’ beløp for dem, noterte Knight canada goose jakke dame.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *