Individual betaler $ 99 i skatt og Ms

Forespørsel Er denne American Tax Math riktig

canada goose salg For enkle og raske matematiske resultater (for eksempel Hvor mange meter er i en mil?) Bruk WolframAlpha. Innlegg som inneholder ‘enkel matte’ vil bli fjernet, så vel som forespørsler som er enkle søkbare på nettet, og andre innlegg i moderatorens skjønn. For mer abstrakt matte, prøv / r / matematikk eller / r / læremat. canada goose salg

canada goose jakke Innlegg som ser ut til å være å be om hjelp på lekser vil bli fjernet. Prøv / r / hjemmearbeid eller / r / cheatatmathhomework i canada goose i norge stedet. canada goose jakke

canada goose jakker dame Denne subreddit har nulltoleranse for hatefulle eller unødvendige språk. Det er ingen advarsel for hatesprang av noe slag. Regelbruddsposter / kommentarer vil ha et midlertidig forbud som vil fungere canada goose norge nettbutikk ekte som en første advarsel ‘advarsel’. canada goose salg Gjentatte eller grove lovbrytere vil bli utestengt permanent. Reddit site wide rules gjelder canada goose norge fortsatt her. Også, vær ikke en pikk. canada goose jakker dame

canada goose jakke dame Ikke send inn toppnivå kommentarer canada goose norge forhandler i [Request] innlegg som ikke er et forsøk på et svar eller en forespørsel om avklaring. Vitser eller off topic toppnivå kommentarer vil bli fjernet. canada goose jakke dame

canada goose Når du svarer på [Request] innlegg, vennligst oppgi anerkjente kilder for å forsvare noen bevis som ikke kan bevises ved canada goose outlet norge hjelp av din egen matte. canada goose

canada goose trillium Rapporter eventuelle spam / regelbrudd innlegg til mods med rapportknappen. Sørg for å inkludere årsaken til rapporten! En ny lov som reduserer skattene som en person eller et selskap måtte betale. For eksempel, da elbiler først ble produsert, tilbød de en skattefeil for personer med en elektrisk bil eller som skulle kjøpe en for å oppmuntre flere mennesker til å kjøpe dem. Korporasjoner mottar skatteavbrudd for mange ting. For eksempel kan kjøretøy over en bestemt vekt kvalifisere for skattefradrag på grunn av å bli vurdert som kjøretøy. canada goose dunjakke Da ville en rimelig skattebyrde være lett å regne ut, og du kunne bruke prosentandeler av føderalbudsjettet til å finne ut hvordan det blir canada goose outlet en del av den hypotetiske personens skattbyrde. Det ytterligere komplisert fordi noen byråer, inkludert trygdeordninger, har separate skatter som må håndteres alene. Selv da vil denne https://www.canada-goose-jakker.com analysen fortsatt savne noen problemer, fordi den ignorerer andre kilder til potensielle inntekter for den føderale regjeringen, inkludert underskuddsutgifter. Bedrifter gjemmer pengene sine utenfor kysten er ikke et subsidium, det er canada goose billig dem som velger hva de skal gjøre med pengene sine på en litt tvilsom måte. Også statlige myndigheter som konkurrerer om å gi skatteavbrudd til selskaper slik at de beveger seg der, er gjort for å øke mengden lokale arbeidsplasser, noe som hjelper samfunn. Jeg hører at dette begrepet blir kastet rundt, ofte tror jeg at omfanget er overdrevet, og selv om det ikke var folk som om regjeringen skriver velferdskontroller for $ 1 milliard i året til bezos og zuckerberg, når den faktiske situasjonen er mye mer komplisert. De er et beløp som ikke er betalt og ville ikke dukke opp. canada goose trillium

canada goose victoria parka Vurder en butikk, de sporer tydelig hvor mye kunder kommer tilbake. Det blir noe i deres hovedbok, så kanskje de canada goose norge nettbutikk slår ned noen avkastninger for å redusere kostnadene. Da reagerer noen kunder på å handle der fordi de ble skrudd på det de trodde var en tomgang. Det er ingenting i storboksen for å si hvilke penger de tidligere kunder brukte. Det gir ikke penger for regjeringen ‘er ikke å canada goose jakke oslo ta inn fordi det har gjort visse bedriftskort eller refunderbare skattekreditter tilgjengelig. canada goose victoria parka

canada goose norge For å sammenligne, tenk at det bare er to (identiske) personer i USA, Ms Individual og Ms Corporate. Videre tenk det koster $ 100 i året for å drive landet $ 50 for nasjonalt forsvar, $ 50 for veier. canada goose norge

canada goose jakker herre I en perfekt hypotetisk verden betaler de bare $ 50 hver. La videre si at regjeringen strukturerer skattekoden mellom disse to personene på en slik måte at Mr. Individual betaler $ 99 i skatt og Ms. Corporate betaler $ 1 i skatt (på grunn av ‘navnet ditt begynner med et C-fradrag). Bare å bryte ned prosentandelene av Ms Individual $ 99 i skatteutgifter feilaktig ville vise at $ 49,50 av hennes skatt går til veier og $ 49,50 går til nasjonalt forsvar. canada goose jakker herre

canada goose outlet MEN DETTE ER HELT MISSIG FAKTA AT DET BETALER MER SOM DE SKAL VÆRE Å BETALE OM MS. CORPORATE DIDN RECEIVE PREFERENTIAL TAX canada goose importør norge BEHANDLING. canada goose outlet

canada goose jakke herre $ 49 av hennes skattebetalinger er effektivt subsidier til Ms Corporate. Og så brukes til canada goose jakke veier / nasjonal forsvar / etc. canada goose jakke herre

canada goose herre (Er analogien perfekt, nei, men jeg viser deg hvordan du bare ser på OUTLAYS, maler ikke hele bildet av hva en individuell skatt subsidierer. Prøv å tenke på hvordan det beregnes i vårt eksempel scenario, fordi (som i OP-bildet ) det ville ikke sitte ved siden av hver utleggspost, men ville være en del av alle skatteinntekter / utgifter, siden det hele var fungible på det tidspunktet canada goose herre.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *