Val niet onder het Omstander-effect en denk dat iemand anders

clarkster geeft commentaar op Daily General Discussion

Plaats geen adressen of zoek geen giften zonder voorafgaande goedkeuring van de moderators. Pre-goedkeuring moncler jas dames wordt alleen in de meest buitengewone omstandigheden verleend.

Smeek niet om karma.

Plaats geen inhoud van lage kwaliteit

Inzendingen van hoge kwaliteit worden moncler jas dames sale aangemoedigd. Ongepaste prijsspeculatie, shilling, herhalende posts et https://www.monclerjassenoutlet.nl cetera worden verwijderd. ‘Beveel een munt aan’ kan worden besproken in moncler sale de moncler jassen dames sale dagelijkse discussie.

Zie onze Wiki-pagina Uitgebreide regels voor meer informatie over deze regel.

Toon geen persoonlijke gegevens

Open geen persoonlijk identificeerbare 2018 moncler informatie (PII), ook wel doxxing genoemd. Door te onthullen hoeveel munten je bezit, kun je een doelwit worden moncler dames van hackers en identiteitsdieven.

Do not doxx andere redditors ook niet als ze zich bezighielden met een illegale moncler jas sale activiteit. Rapporteer ze in plaats daarvan naar de mods.

Ideologische berichten of opmerkingen over politiek worden beschouwd als niet-constructief, buiten het onderwerp en zullen worden verwijderd. Er worden uitzonderingen gemaakt voor analyse moncler jassen van politieke gebeurtenissen en moncler jas outlet hoe deze de cryptocurrency beïnvloeden.

Gebruik geschikte titels en juiste flair

Geen clickbait. Titels kunnen niet misleidend zijn. Ze moeten de moncler outlet sale inhoud die wordt gekoppeld, nauwkeurig weergeven.

Titels moeten in het Engels zijn.

Geen URL’s in titels.

Geen moncler jassen dames content met lage inspanningen, meestal gekenmerkt door een laag moncler jas sale aantal tekens, alle hoofdletters, banale bewoordingen. Voorbeeld: ‘VERKOOP VERKOPEN!!!’, ‘KOPEN!!’ of ‘MAAN!’

Zie onze Wiki-pagina Uitgebreide regels voor meer informatie over deze regel.

Meld overtredingen van regels. De regels moncler heren zijn alleen zo goed als ze worden moncler outlet afgedwongen. Mods kunnen niet overal tegelijk zijn, dus het is aan u om regelovertredingen te melden wanneer ze zich voordoen. Val niet onder het Omstander-effect en denk dat iemand anders het zal melden.

Het indienen van kleine of hyperbolische metapalen om drama in de gemeenschap moncler uitverkoop aan te wakkeren, kan leiden tot een verbod. Stuur een bericht moncler jas heren sale naar uw problemen naar de modmail moncler jas heren of in r moncler nederland / moncler jassen outlet CryptoCurrencyMeta in plaats moncler jassen heren daarvan.

Als u moncler jassen heren sale uw subreddit of website in onze zijbalk wilt laten weergeven, lees dan eerst ons sidebar-listingbeleid. Als u aan onze normen voldoet, stuur dan een bericht naar de modmail.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *